Hoe hoog is een Minilening?

Een minilening is een lening met een zeer korte looptijd waarbij je slechts een klein bedrag kunt lenen. Het wordt ook wel een flitslening genoemd. De minilening is handig voor mensen met een negatieve BKR registratie, want bij het afsluiten van deze lening wordt je niet getoest bij het BKR.

Hoe kun je een minilening afsluiten?

Er zijn tegenwoordig genoeg bedrijven te vinden die minileningen aanbieden, want in deze tijd is er veel vraag naar. De meeste kredietverstrekkers van flitsleningen kun je op internet vinden. Het afsluiten van een minilening kun je heel gemakkelijk doen op de website van de kredietverstrekker en je wordt dan meteen geaccepteerd. Vaak staat het geld zelfs al dezelfde dag op je rekening.

Wat zijn de voorwaarden?
Bij een minilening kun je meestal maar een bedrag tot 500 of 1000 euro lenen. Meestal ligt de looptijd van deze lening tussen de vijftien en dertig dagen. Het rentepercentage van een minilening is in vergelijking met andere soorten leningen erg hoog. Je zult echter niet zo’n hoog bedrag aan rente hoeven te betalen, omdat de looptijd van de lening zo kort is.

Copyright © 2018 Hoeveel kan ik lenen?